Terwijl ik met een rode kop weer voor me uitkeek, bedacht ik me dat het toch wel lekker zou zijn als ik eens een keertje aan de tietjes van Shirley mocht komen. Bij haar achtte ik de kans toch redelijk groot dat ze het toe zou laten. Zachtjes werd ik uit mijn dagdroom gewekt, door weer een tik tegen mijn oorlel. Ik draaide me om, keek naar Shirley en zag direct wat ze gedaan had. Ze had drie of vier knoopjes van haar blouse opengedaan en ik keek recht naar binnen. Licht geschokt ontdekte ik dat ze geen BH droeg en zag ik een lichtroze tepelhof. Ik voelde een klein schokje in mijn broek, maar voordat mijn lul echt kon gaan groeien werd ik ruw tot de orde geroepen door mijn lerares.
Na een kwartier ging de bel en snel keek ik nog een keer achterom, maar Shirley had haar blouse al weer dichtgeknoopt. Ze gaf me een knipoog en vroeg zacht: “Vind je ze lekker? Zien ze er niet lekker uit? Word je er een beetje geil van?”. Zonder mijn antwoord af te wachten liep ze het klaslokaal uit, mij verbouwereerd en met een behoorlijk stijve lul achterlatend. Op de fiets op weg naar huis kon ik alleen maar aan de tietjes van Shirley denken. Langzaam groeide mijn lul weer, wat op de fiets niet echt handig was. Mijn broek begon te knellen en de warme zon zorgde voor een broeikaseffect in mijn broek. Toen ik thuis kwam, wilde ik als eerste me even lekker aftrekken. Hopelijk was er nog niemand thuis.

Maar toen ik thuis kwam, zag ik dat mijn zusje Yvonne een rustigere dag op school had gehad dan ik. Ze lag samen met haar vriendin Sandra in de tuin op twee ligbedden te genieten van de zon. Sandra en mijn zusje waren allebei achttien en hadden al heel wat ervaring met seks. Sandra was ook een lekker ding om te zien, maar was buiten mijn bereik. Ze zat een paar klassen hoger en ging om met veel oudere jongens. Mij zag ze niet staan. Als ik haar nu zou moeten vergelijken met iemand dan leek ze nog het meest op Kate Upton. Het type “mooiste buurmeisje”. Ze was geen supermodel, maar wel het mooiste meisje van de straat. Daarbij had ze een goed figuur, haar lichaam was al volgroeid tot een mooi vrouwenlichaam: een lekkere ronde kont, brede heupen en een paar stevige grote borsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *