PLATE MATE

Try the app on your desktop

DOWNLOAD DE GRATIS APP
VOOR TABLET EN SMARTPHONE

app store google play
Ipad sweetbee application
Menu

Koolhydraten en calorieën
tellen met één swipe

De Sweetbee Plate Mate® tablet en smartphone applicatie
tonen om eenvoudige en leuke manier wat er op je
virtuele bord ligt. Gedaan met tabellen en grafieken,
je kan er op eenvoudige manier je koolhydraten, calorieën
en bloedglucose mee monitoren. Stel je eigen doelstellingen.
Met meer dan 300 producten kan je eindeloze combinaties maken
en gezonde inspiratie opdoen. In enkele seconden is je virtuele maaltijd klaar.
Geniet van je maaltijd!

Functies

Acces to the food database

Toegang tot de databank met één vinger

Dankzij de touch-technologie, kan je snel doorheen de 300 verschillende producten bladeren. Alle producten netjes in categorieën en met een handige zoekfunctie.

virtual meal

Virtuel maaltijd

Gedaan met ruwe schattingen en producten afwegen. Met de Plate Mate kan je op speelse manier je maaltijd bekijken en analyseren wat op je bord ligt. Niet enkel een leuk gadget, voor velen biedt Plate Mate levensbelangrijke informatie

Storing information

Maaltijden en bloedsuikerwaarden opslaan

Met één vingerdruk kan je al je maaltijden opslaan in een handig logbook. Bloedsuikerwaarden kunnen ook ingebracht worden, op die manier krijgt de gebruiker en zorgverstrekker in beter inzicht in je glucose waarden over een bepaalde periode.

E-mail functionality

E-mail functionaliteit

Door de telemonitoring functie te gebruiken kan je onmiddelijk je gegevens naar de zorgverstrekker bezorgen. Hiervoor worden alle gegevens door een beveiligde server gestuurd, zodat uw privacy beschermd blijft.

Acces to the carbohydrate guide

Toegang tot de koolhydraat-gids

Bij de tabletversie heb je eveneens toegang tot de 1-koolhydraatgids. Alle producten worden weergegeven in een portie van één koolhydraat eenheid. Op deze manier bekom je een exact beeld over de aanwezige koolhydraten.

Add favorite meals

Toevoegen favoriete maaltijden

Zondag croissants en een broodje kaas? Visschotel op vrijdag? Met de Plate Mate kan je al uw favoriete maaltijden opslaan. Eens opgeslaan neemt het slechts een seconde om je bord te bekijken en je kan ook op dat moment de porties nog aanpassen. Op deze manier kan je eindeloos favorieten aanmaken voor de repetitieve maaltijden.

monitoring blood glucose levels

Monitoring bloedglucose waarden

Wanneer je jouw bloedglucose waarde neemt, is het nuttig deze over een bepaalde periode te kunnen bekijken. Op deze manier ontdek je welke invloed je maaltijden hebben op je Bloed waarden. Je bloedwaarden binnen de limieten houden is dan ook de sleutel om lange termijn complicaties te vermijden.

Details of food

Details voedselopname

Naast de berekening van koolhydraten en calorieën, berekent de Plate Mate eveneens de hoeveelheid vezels, proteïnes en vetten. Wanneer je jouw doelstelling va, koolhydraten of calorieën overschrijd, verschijnt er een rood verklikkerlicht op de tablet applicatie.

Try out the app

Video

Sweetbee

Sweetbee® is ontstaan uit een bekommernis naar goede informatie voor diabetes-patiënten. Met een veelheid aan informatie, vanuit verschillende hoeken, ziet de patiënt vaak het bos door de bomen niet meer. Daarom besloot Sweetbee® om de informatie te bundelen en helder geïllustreerd voor te stellen.


Een team van verschillende specialisten.

Een team met endocrinologen verbonden aan het Universitair ziekenhuis van Antwerpen, diëtisten, en mensen uit de communicatiesector maken dat het geheel helder en duidelijk wordt gepresenteerd.


Nood aan gebundelde, heldere informatie

De nood aan een bundeling van informatie was duidelijk. Op een heldere manier, wetenschappelijk verantwoord. Daarom ontstond het Sweetbee® pakket. Een info-pakket over diabetes, met een Diabetes Handboek, een unieke Voedingsatlas, informatie van overheden, van diabetes-producenten, kortingbonnen voor nuttige producten. Patiënten krijgen deze Sweetbee® info gratis, dankzij de steun van onze partners.

Informatie over de gratis bundel in belgie

Links

Partners

  • diabetes liga

Contact

Inspired by Buzzbee